Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

VPS-uri (servere virtuale) SSD de la SpeedHost.ro

Prin gazduire pe SSD intelegem un sistem de stocare digital care a inlocuit discurile de stocare cu cipuri pentru a oferi o viteza mult mai rapida de incarcare, siguranta si fiabilitate. Gazduirea pe VPS-uri SSD este inca un concept nou pentru multi romani care detin afaceri online. VPS-urile sunt servere virtuale adresate site-urilor care au un numar mare de vizualizari si produse. Inainte de a alege sa iti gazduiesti site-ul pe un VPS SSD trebuie sa te familiarizezi cu beneficiile pe care acesta ti le ofera.

Unul dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi atunci  cand alegi un serviciul de gazduire pe SSD transferul datelor se realizeaza rapid si in siguranta. Datorita faptului ca SSD-urile folosesc cipuri in loc de discuri de stocare, aplicatiile se incarca mult mai rapid decat in cazul gazduirii pe HDD. Traim intr-o era in care atat siguranta cat si viteza sunt doua elemente esentiale. Oamenii vor sa obtina rapid informatiile dorite, nu mai au rabdare sa astepte cateva minute pana se incarca o pagina.

Un alt beneficiu este siguranta. Cu un serviciu de gazduire web SSD datele tale sunt in siguranta datorita faptului ca SSD-urile sunt rezistente la accidente. In plus, consumul de energie este redus, sunt silentioase si nu se incalzesc, asa cum se intampla in cazul HDD-urilor. Toate acestea contribuie la formarea unui mediu sigur pentru afacerea ta si la reducerea riscurilor de pierdere a datelor.

Este foarte important sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine afacerii tale. Inainte de a lua o decizie, realizeaza o lista cu principalele aspecte de care ai nevoie si in functie de acestea, cauta serviciul si bineinteles compania care raspunde cel nevoilor tale.

SpeedHost iti ofera servicii profesionale de web hosting din 2010, iar din noiembrie poti alege sa iti gazduiesti site-ul pe un VPS SSD.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram