Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cloud eMail - Google Apps

Serviciul Cloud eMail vine ca o completare a serviciilor de backup si hosting pe care le oferim clientilor. Email-ul este cel mai utilizat instrument in mediul de afaceri, iar daca acesta nu functioneaza pentru cateva ore, nu numai ca nu poti intra in contact cu potentialii si actualii clienti, dar nu ai acces la datele si fisierele primite sau trimise pe email. Serviciul Cloud castiga din ce in ce mai mult teren in mediul de afaceri, companii de mici si mari dimensiuni din intreaga lume apeland la acesta pentru a pastra si accesa in siguranta datele de pe toate dispozitivele.

Cu noul serviciu Cloud eMail clientii au acces in orice moment la toate datele primite pe email, fie ca este vorba de imagini, fotografii, documente importante sau clip-uri video. Toate aceste fisiere pot fi incarcate sau descarcate direct de pe smatphone-ul si tableta iOS sau Android, de pe laptop sau computer. Siguranta utilizarii serviciului Cloud eMail prin aplicatia Google Gmail este confirmata de specialistii Google care afirma ca nivelul de functionalitate se ridica pana la 90 – 95%. La aceasta garantie Google se adauga experienta, expertiza si abilitatile noastre tehnice spre o afacere de succes, ale carei date sunt in deplina siguranta.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram