Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Stocare documente in cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul de web hosting, activ pe piața din România din 2004, lansează un serviciu accesibil de stocare a documentelor în cloud.

Prin acest serviciu, SpeedHost.ro propune clienților un spațiu sigur, pliat pe dimensiunile arhivelor digitale pe care doresc să le stocheze. În același timp, tehnologiile de siguranță adoptate sunt printre cele mai utilizate pe piață. De aceea, serviciul de stocare a documentelor în cloud devine o alternativă fiabilă la stocarea individuală pe unități fizice.

Beneficiile propuse de SpeedHost.ro pentru serviciul de stocare a documentelor în cloud oferă un plus de valoare atât companiilor cât și persoanelor fizice în căutarea unui spațiu sigur și accesibil în care să-și poată păstra arhiva digitală. Acesta a fost obiectivul generic al serviciului, dar crearea lui are la bază adresarea unor nevoi practice stringente ale utilizatorilor de tehnologie, indiferent de complexitatea comportamentului lor referitor la date.

Stocare documente in Cloud

Toate pachetele includ: suport tehnic, managment, instalare si configurare, monitoziare 24 x 24, backup offsite, consultanta.
Solicita un DEMO sau consultanta gratuita

Spatiu alocat

Utilizatori

* pretul nu include TVA
500 GB
max 20 utilizatori
50 lei / luna
CloudStorageBOX 01
Comanda
1000 GB (1 TB)
max 30 utilizatori
80 lei / luna
CloudStorageBOX 02
Comanda
2000 GB (2 TB)
max 50 utilizatori
150 lei / luna
CloudStorageBOX 03
Comanda
3000 GB (3 TB)
4000 GB (4 TB)
max 70 utilizatori
310 lei / luna
CloudStorageBOX 05
Comanda
5000 GB (5 TB)

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappdatabaseenvelopeuserscartphonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram