Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Servere dedicate

Prin serviciul de servere dedicate, clientul inchiriaza un server intreg, pe care vor fi gazduite doar site-urile si aplicatiile sale. Serverele dedicate se recomanda unor companii cu nevoi foarte complexe din punctul de vedere al hostingului, companii cu mai multi angajati, care genereaza un trafic de date foarte mare si utilizeaza intens atat casutele de e-mail, cat si alte aplicatii operationale necesare in activitatea zilnica. Un alt generator foarte mare de trafic este transferul de fisiere, iar un volum zilnic crescut, alaturi de celelalte sarcini care incarca sistemul, impun o infrastructura solida care sa poata sustine activitatea zilnica a companiei.

Beneficii Servere Dedicate:
Sisteme performante: propunem sisteme performante care pot sustine nevoile de performanta ale utilizatorilor cu un consum mare de resurse.
Costuri transparente: Clientul va plati intotdeauna un pachet pe masura nevoilor sale.
Consultanta specializata: analiza nevoilor clientului si recomandarea solutiei de server dedicat care i se potriveste cel mai bine;
Viabilitate: performante inalte constante in conditii de exploatare maximale a resurselor.
Independenta si control: acces la un panou de control usor de utilizat care permite administrarea facila a serverului.
Suport tehnic rapid: propunem un suport tehnic 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, astfel incat orice problema sa poata fi rezolvata in cel mai scurt timp.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De peste 10 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram