Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Siguranta serviciilor

Cu noi, site-ul tau este in siguranta! Serverele noastre sunt intretinute si actualizate constant astfel incat sa beneficieze de cele mai noi tehnologii si, implicit de o fiabilitate crescuta. Respectarea celor mai inalte standarde de siguranta si asigurarea unei fiabilitati crescute pentru serviciile noastre reprezinta principalele directii pe care ne concentram dezvoltarea.

Astfel reusim sa mentinem un uptime de aproape 100% si sa asiguram viteza de care clientii nostri au nevoi pentru ca sistemele online ale afacerilor lor sa functioneze in cele mai bune conditii.

Pentru a realiza ceea ce ne-am propus in sensul sigurantei si serviciilor de web hosting pe care le propunem am ales o abordare care ne permite flexibilitate si posibilitatea de actiune rapida in cazul aparitiei unor probleme tehnice. Nu ne-am concentrat serverele intr-un singur data center, ci am ales o abordare cu mai multe locatii nationale si internationale. Serverele nationale SpeedHost au fost stabilite in Timisoara, Bucuresti si Cluj, iar cele internationale au fost stabilite in Germania, Marea Britanie si Statele Unite.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram