Logo-ul sau sigla unei firme reprezinta cel mai important element in crearea identitatii vizuale a acesteia, indiferent daca aceasta este compusa din 2 sau 100 de angajati. Design-ul unui logo este primul element care contribuie la construirea relatiei dintre firma si client. Realizarea unui logo care sa-ti reprezinte cu succes afacerea, necesita multa munca si abilitati tehnice extraordinare si de creatie.

Din 2004 pana in prezent, am realizat sute de logo-uri care sa exprime valorile si atributele marcii. Pe parcursul anilor, am invatat sa imbinam tehnica, creativitatea si simtul artistic astfel incat sa realizam logo-uri unice, usor de retinut si adaptate la domeniul de activitate al fiecarei companii.

realizare-sigla-logo

Avem abilitatile necesare pentru crearea unui logo asa cum iti doresti, care sa iti puna in valoare afacerea. Firma ta a evoluat, calitatea serviciilor sau a produselor cu care vii in fata clientilor s-a imbunatatit, dar identitatea vizuala a ramas aceeasi? Noi te ajutam sa faci un upgrade de imagine care sa reflecte aceasta evolutie, prin crearea unui logo nou, modern. Pentru a-ti face o idee despre logo-urile pe care le-am realizat, mai jos gasesti cateva dintre acestea.

realizare_logo
logo3