Siguranta familiei si a afacerii este vitala. Pentru a detine controlul in permanenta asupra activitatilor pe care le au copiii atunci cand parintii sunt la birou sau pentru a putea monitoriza casa de vacanta de la sute de km distanta, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la camerele de supraveghere. Spatiul de stocare al imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere este un criteriu esential, dar care este omis de majoritatea utilizatorilor.

Imaginile surprinse de camerele de spraveghere trebuie sa poata fi accesate usor, in orice moment si de pe orice dispozitiv. Acesta este principiul de baza al serviciului de stocare a datelor inregistrate de camerele de supraveghere pe care il oferim. Acum ai acces rapid la camerele instalate la birou, acasa, in curte sau in garaj, accesand un singur cont.

Spre deosebire de alte servicii care ofera posibilitatea de a accesa si gestiona imaginile inregistrate, am creat un serviciu care nu necesita un dispozitiv hardware sau instalarea unui software pe un PC sau pe un server. Solutia pe care o propunem clientilor nostri este moderna si implica stocarea datelor surprinse de camerele de supraveghere in Cloud.

Siguranta persoanelor importante din viata ta este la fel de important pentru noi, cum este pentru tine!