Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Reteaua noastra

Tinem pasul cu tehnologia, iar echipamentele noastre sunt actualizate odata cu evolutia tehnologiei, astfel incat sa putem oferi in permanenta o viteza, siguranta si fiabilitate clientilor nostri, indiferent de solutiile pe care le-au ales din portofoliul nostru.
Centrele noastre de date sunt localizate strategic pe doua continente, Europa si America de Nord, ceea ce ne permite sa oferim clientilor posibilitatea de a alege ca site-urile sa le fie gazduite cat mai aproape de masa vizitatorilor pentru a obtine astfel o performanta cat mai buna.

Localizarea strategica inseamna o conectivitate optima si, implicit, o viteza mai mare. Prin dezvoltarea de servere in mai multe locatii reusim sa diminuam numarul de noduri de conexiune din reteaua care face legatura dintre server si restul lumii. Astfel, utilizatorul final, vizitatorul site-ului sa beneficieze de cea mai buna, sigura si rapida experienta de navigare.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram