Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web site gratuit

Dacă îți dorești să economisești timp și să nu te ocupi personal de deschiderea site-ului web, putem să facem noi asta pentru tine. Alege un plan de găzduire web, iar instalarea va fi realizată în mod gratuit.
Dispui de aproape 5,000 de teme disponibile, precum și de flexibilitate în etapa de configurație.

Simplu. Incepand de la 100 lei + TVA / AN. Comanda orice pachet de gazduire si noi iti instalam Wordpress. Ai aprox 5.000 de designuri. Adaugi poze si continut si site-ul este gata. 

Cum te ajută platforma Wordpress să economisești bani atunci când creezi un website?

Deschiderea unui website implică adesea multe costuri. Totuși, un sistem de gestionare al conținutului îți permite să ai parte de funcțiile dorite într-un mod mai simplu. Wordpress este ideal pentru un site de prezentare al unui brand, deoarece pune accent pe conținut și experiență. Astfel, oamenii vor aprecia design-ul intuitiv și vei reuși să economisești banii pe care i-ai plăti unui programator ca să ai rezultate similare. Dacă te ocupi personal de lansare, poți reduce până la câteva sute de euro. Iată de ce să alegi această alternativă!

Wordpress este o platforma open-source

Acest lucru înseamnă faptul că Wordpress este gratuit și poate fi utilizat pe o gama variată de proiecte, indiferent că este sau nu vorba de o activitate comercială. De îndată ce platforma va fi instalată, opțiunile de customizare sunt aproape nelimitate. Mulți dezvoltatori au lucrat la teme și module care îți permit să construiești absolut orice. Spre exemplu, sunt deja antreprenori care au creat pe Wordpress site-uri de rezervări, magazine online, platforme de membership și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la paleta de culori preferată, iar apoi la modul în care va arăta arhitectura. În prezent, majoritatea site-urilor includ formulare de abonare și sunt concepute fără sidebar. Wordpress se poate integra și cu sisteme externe, cum ar fi procesoare de plată. Drept urmare, vei avea  toate uneltele pentru a-ți scala afacerea într-un timp scurt.

Nu ai nevoie de cunoștințe de programare

Crearea unui website de la zero este o sarcină imposibilă pentru cei fără noțiuni tehnice, dar un CMS va fi ușor de folosit. Chiar dacă nu ești dezvoltator, interfața nu îți va cauza dificultăți. În schimb, vei avea posibilitatea să preiei controlul asupra fiecărei zone și să decizi modul în care vrei să afișezi datele. Inițial, vei avea o pagină cu detalii despre afacere, o secțiune de contact, pagina principală și o zona pentru blog. În funcție de fiecare nișă de activitate, anumite elemente se pot adăuga sau vor fi îndepărtate.

Comanda orice pachet de gazduire si iti instalam wordpress

Mentenanța unui site Wordpress nu presupune un nivel mare de efort, deoarece update-urile vor fi realizate în mod automat. Cu toate acestea, este recomandat să dispui de un serviciu de back-up. Acesta te va ajuta în cazul în care are loc un atac cibernetic pe server, deoarece un asemenea eveniment se poate întâmpla oricând. Chiar dacă îți securizezi website-ul împotriva programelor malware, pe parcursul timpului au loc modificări și ești expus la riscuri. Pe de altă parte, prin intermediul unui back-up vei avea mereu o copie de rezervă care va aduce conținutul înapoi la normal. Astfel, vei reuși să îndepărtezi link-urile suspecte și alte schimbări nedorite în pagini. O altă măsură de protecție utilă este protecția DDoS, care previne atacurile ce implică un nivel mare de trafic fals. Prin intermediul unui firewall activ, serverul va bloca încercările de conectare suspecte și nu vei întâmpina încetiniri sau alte probleme.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram