Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Prezenta online este foarte importanta in dezvoltarea afacerii tale, fiind in acelasi timp si cea mai simpla metoda de promovare. Prin intermediul site-ului de prezentare, informatia ajunge mult mai rapid la publicul vizat. Rolul principal al unui astfel de site este de a oferi clientilor si potentialilor clienti informatii despre firma in sine si despre produsele sau serviciile pe care le ofera. Design-ul site-ului reprezinta imaginea afacerii tale si trebuie sa inspire credibilitate si siguranta in fata clientilor.

Chiar daca in decursul celor 10 de ani de activitate am dezvoltat sute de site-uri, privim fiecare proiect ca pe o noua provocare. Aducem elemente noi fiecarui site si punem pasiune in dezvoltarea afacerii tale. Noi stim cat este de important ca posesorul site-ului sa poata aduce modificari oricand si la orice ora, de accea toate site-urile realizate de noi au modul de administrare. Aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a extinde site-ul in acelasi timp cu extinderea afacerii tale, permitand adaugarea unui numar nelimitat de categorii, de poze sau de continut. Desi procesul pare unul complicat, utilizarea modulului de administrare nu necesita cunostinte tehnice, este usor de folosit chiar si in comparatie cu Microsoft Word. Detaliile fac diferenta, iar noi acordam o atentie sporita detaliilor, de la elemente de design sau structura pana la continut, cu scopul de a dezvolta afaceri de succes pentru fiecare client.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram