Servere VPS – Managed

vps

SpeedHost ofera servere virtuale cu putere de procesare si memorie RAM dedicate, astfel incat sa ofere un raspuns viabil pentru nevoile unei afaceri in plina crestere care are un volum mare de trafic pe site, cum ar fi un magazin online, sau ruleaza aplicatii online complexe in activitatile de zi cu zi. Spre deosebire de varianta de hosting de baza (shared host), VPS-ul propune resurse dedicate unui singur client, ceea ce ofera performante optime pentru sistemele tale. VPS-urile nu sunt recomandate pentru sustinerea unui site de prezentare si a catorva casute de e-mail deoarece va fi un cost suplimentar nejustificat de nevoia companiei pentru resursele oferite de aceasta varianta de hosting.  

Beneficii VPS

  • Flexibilitate: Pachetul ales poate fi schimbat în orice moment in care nevoia de resurse a firmei creste.
  • Costuri optimizate: Oferim clientilor nostri consultanta specializata astfel incat sa aleaga cea mai buna varianta in functie de nevoile specifice.
  • Control pentru utilizator: Clientul are acces la un panou de control intuitiv pentru a-si putea personaliza gestionarea serverului.
  • Viabilitate pentru afaceri: Reteaua noastra de servere asigura baza tehnica necesara pentru un serviciu de hosting viabil pentru afaceri in plina dezvoltare. In plus, suportul tehnic este unul rapid in vederea rezolvarii eventualelor probleme in cele mai scurte termene.

VPS-uri cu administrare (managed)

Daca doresti un VPS si nu stii sa il administrezi cu siguranta vei aprecia acest serviciu. Vom administra serverul dumneavoastra in acelasi mod in care din anul 2004 administram serverele nostre.

Daca esti priceput si iti poti administra singur VPS-ul cu siguranta vei aprecia o mana de ajutor atunci cand esti in vacanta sau nu poti inverveni in cazuri de urgenta sau alte situatii.

Alege un VPS cu administrare si beneficiaza de experienta noastra.

Pentru oferta noastra de VPS SSD < click aici

Ultra VPS 01

Pret125Lei + TVA / luna

CPU– 1 Core

Memorie– 1 GB

Spatiu– 30 GB

Trafic lunar– 300 GB

Ultra VPS 02

Pret180Lei + TVA / luna

CPU- 2 Core

Memorie- 1,5 GB

Spatiu- 60 GB

Trafic lunar- 700 GB

Ultra VPS 03

Pret200Lei + TVA / luna

CPU – 3 Core

Memorie – 3 GB

Spatiu– 120 GB

Trafic lunar – 1500 GB

Ultra VPS 04

Pret300Lei + TVA / luna

CPU– 4 Core

Memorie – 8 GB

Spatiu – 250 GB

Trafic lunar – 2500 GB