Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Google Workspace: Cum funcționează și care sunt beneficiile utilizatorilor?

Suita Google Workspace a căpătat o popularitate mare de-a lungul timpului, fiind folosită inclusiv de branduri precum BuzzFeed sau Hubspot. Indiferent că ai o companie aflată la început de drum sau te adresezi publicului internațional, vei avea și tu beneficii în acest mediu. Mai jos vei descoperi tot ce trebuie să știi înainte de a-ți crea un cont!

Ce aplicații include Google Workspace?

Toate aplicățiile Google sunt create pentru antreprenori și angajați care lucrează de la birou, accentul fiind pus pe productivitate și munca în echipă. Suportul de clienți este disponibil 24/7, astfel încât să nu existe erori și să poți duce la capăt orice proiect de business. Pe lângă Gmail, există Google Docs pentru documente. Această unealtă garantează crearea de articole, pagini de prezentare, broșuri și multe altele. Google Drive este locul în care poți distribui documente, fiind vorba de tehnologie cloud. În Calendar ai posibilitatea de a seta taskuri, precum și să folosești remindere pentru evenimentele importante. Cât despre Google Hangouts, acesta este locul în care membrii unei echipe se vor întâlni și vor discuta direct pe video. Google Met suportă până la 250 de participanți și 100,000 de vizualizatori în cazul unui live stream.

Cât de ușor te poți conecta în platformă?

Google Workspace funcționează 24/7 și poate fi accesat din orice locație. Datorită faptului că există compatibilitate cu orice dispozitiv, nu o să întâmpini probleme atunci când decizi să te loghezi de pe un smartphone sau tabletă. De fapt, nici măcar nu trebuie să dispui mereu de internet pentru a-ți termina munca sau pentru a ajunge la date. În schimb, poți crea o copie a fișierelor direct pe disc. Angajații dintr-o companie vor discuta unul cu altul, fiind posibil să trimită emailuri și să se ajute în etapele de desfășurare a taskurilor.

 

Platforma este securizată, folosindu-se protocoale precum autentificarea în 2 factori. Aceasta duce la necesitatea de a introduce un text de fiecare dată când te autentifici, prevenindu-se intrările nedorite.  Orice email trimiți este criptat, deschiderea mesajelor altor utilizatorifiind tot o operațiune sigură. Administratorii vor seta reguli pentru anumite tipuri de conținut și vor detecta sesiunile neautorizate. Google te alertează de fiecare dată când un dispozitiv necunoscut se conectează și poate opri comportamentul suspect.

De ce volumul de date este nelimitat?

Spre deosebire de conturile de Gmail gratuite, Google Workspace nu are limite în ceea ce privește spațiul pentru conținut. În mod contrar, poți inclusiv muta ceea ce ai pe computer aici. În acest mod, totul se află în cloud și o să poți economisi memoria de pe computer. Există un serviciu de back-up și altul pentru sincronizare, ceea ce te ajută să ai parte de copii suplimentare în situațiile dificile. Consola de administrator este locul de unde vei gestiona afacerea eficient și o să ai control asupra activităților. Folosind panoul, se aplică restricții și condiții pentru conturile membrilor echipei. Raporturile din consolă îți vor oferi insight-uri despre comportamentul fiecărei persoane și vei știi cine lucrează mai mult. În aceeași zonă o să vezi omul care a scris conținut, pe cel care stă cel mai mult activ și pe cel ce folosește practici care nu par în regulă.

Cât de mare este investiția în Google Workspace?

Răspunsul la această întrebare diferă în funcție de dimensiunea firmei. Totuși, prețurile sunt destul de mici în comparație cu serviciile la care ai acces. Google Workspace îți permite să gestionezi totul din același loc, fără să mai achiziționezi programe hardware și software separate. Drept urmare, scalabilitatea afacerii va avea loc mai eficient.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram