Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Servere dedicate eMail

Exact cum iti doresti. Fara emailuri intarziate, fara  emailuri nelivrate!
eMail perfect, pe serverul tau dedicat!
Monitorizare 24 X 24. Instalare, configurare si Backup inclus in toate pachetele.

Email-ul este o unealta foarte importanta pentru comunicarea business, iar un serviciu de e-mail viabil isi va amortiza costurile foarte repede dupa instalare. De aceea, propunem clientilor nostri resursele necesare pentru sustinerea unei comunicari rapide si constructive in vederea dezvoltarii afacerii pe care o detin.

În functie de nevoi si preferinte, clientul are la dispozitie mai multe optiuni de accesare a casutei de e-mail, respectiv webmail, IMAP, POP3 sau SMTP. De asemenea, va avea si o protectie anti spam si anti virus, astfel incat comunicarea cu partenerii si clientii sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Mai mult, un server performant de e-mail va sustine si activitatile de marketing pe care le desfasoara compania. Actiunile de e-mail marketing au nevoie de o baza tehnica stabila pentru a ajunge in inbox-ul clientului potential.


Include:  instalare / administrare / backup / suport tehnic / monitorizare 24 x 24 Solicita oferta personalizata - click aiciPasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De peste 10 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram