Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Serverele SpeedHost beneficiaza de tehnologie de top, de aceea putem oferi clientilor nostri servicii sigure si fiabile, iar prin localizarea pe doua continente, Europa si America de Nord, avem capacitatea de a ne mentine la cele mai inalte standarde si pe pietele din afara Romaniei.

Servicii de gazduire de calitate nu pot fi asigurate fara echipamente de calitate, de aceea, preocuparea noastra constanta este in actualizarea tehnologiilor pe care le folosim, astfel incat sa venim cu tehnologie competitiva care sa vina in sprijinul companiilor care au nevoie de un suport online fiabil pentru uneltele pe care le folosesc.

Atat serverele de „shared hosting” cat si cele dedicate sunt intretinute si actualizate regulat, astfel incat sa se ridice la nivelul celor mai exigente cerinte.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De peste 10 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram