Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Despre noi

Din 2004 lansam pe internet afaceri de succes.

SpeedHost este un serviciu profesional de webhosting oferit de DOW MEDIA. Activ din 2004, SpeedHost s-a dezvoltat odată cu tehnologia și cerințele utilizatorilor de internet prin investitii constante in echipamente performante care sa poata oferi cel mai bun uptime in momentele de varf ale traficului, cum ar fi perioadele de reduceri din preajma sarbatorilor sau de Black Friday.
Serviciul de web hosting pe care il propunem beneficiaza de o tehnologie performanta care garanteaza clientului o stabilitate ridicata. La acest factor de stabilitate contribuie si strategia de distributie a serverelor. Am ales unele dintre cele mai bune centre pentru servere din tara, dar si din strainatate, ca pas esential in strategia nostra de asigurare a stabilitatii serviciului pe care il propunem. In Romania, serverele noastre sunt in Timisoara, Bucuresti si Cluj, iar pe plan international suntem localizati si in Marea Britanie, Germania sau Statele Unite.
Indiferent ca este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online, acestea au nevoie de stabilitate. Trebuie sa fie disponibile pentru clientii potentiali 24 de ore din 24, astfel incat firma sa poata raspunde prompt in momentul in care primeste o cerere de oferta sau o comanda ferma pentru produsele pe care le comercializeaza. Un serviciu profesional de gazduire web contribuie decisiv la mentinerea fiabilitatii si profitabilitatii unui site.

Fiabilitatea tehnologiei de care dispunem este completata de un suport tehnic prompt. Specialistii nostri intervin rapid in cazul aparitiei unei probleme, astfel incat site-urile clientilor nostri sa fie disponibile si profitabile.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram