Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cel mai calificat suport tehnic, experienta in programare: PHP & mySQL.

hosting

Solutiile de web hosting pe care le propunem pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client. De la „shared hosting”, solutie prin care mai multe site-uri sunt gazduite pe acelasi server, pana la servere dedicate pentru companii care lucreaza cu multe resurse online si au nevoie de resurse sporite. Solutiile de „shared hosting” sunt optime pentru bloguri personale, site-uri de prezentare si magazine online.

Pachetele de gazduire web sunt concepute astfel incat sa acopere de la nevoi de baza, pana la nevoi extinse de resurse. Pentru a asigura cel mai bun raport nevoi/resurse/costuri, oferim consultanta gratuita. Recomandarea generala pentru site-urile noi, este alegerea unui pachet initial mai mic. Ulterior, in functie de evolutia nevoilor, este posibila o actualizare a resurselor.

Toate pachetele contin: protectie antivirus, protectie antispam, optiune catch all, posibilitatea de proteja diferite directoare cu user si parola, phpMyAdmin, webmail (RoundCube Webmail, Uebimiau, SquirrelMail) , pop/smtp, bonus constand in publicitate online, inscrierea in motoarele de cautare precum: Google, Yahoo, Bing.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram