Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

VPS SSD

VPS-urile sunt servere virtuale care au integrat tehnologia SSD pentru a oferi clientilor site-uri si magazine online care se incarca mult mai rapid, indiferent de complexitatea acestuia, sau de numarul produselor inregistrate. Acest serviciu este personalizat pentru fiecare client in parte si asigura o performanta mult mai ridicata a site-ului.

Beneficii VPS SSD:
- Stabilitate - clientul beneficiaza de stabilitatea si siguranta de care are nevoie pentru a-si putea dezvolta afacerea online
- Consultanta - oferim clientilor nostri consultanta 24 de ore din 24 si raspundem la toate intrebarile acestora pentru ca, in final, sa aleaga pachetul care se potriveste cel mai bine necesitatilor acestora.
- Viteza - viteza este importanta atat pentru buna functionare a site-ului cat si pentru transferul de fisiere sau recuperarea datelor in cazul in care apare o problema.
- Control - clientul detine controlul asupra serverului si decide cum il gestioneaza.

Pentru activare optiune SSD se percepe o taxa de +25% din costul total al VPS-ului.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De peste 10 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram