Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Sibiu

Alegerea firmei de hosting potrivite este o misiune complexa, care necesita implicare si timp. Cu toate acestea, un studiu realizat in 2012 in Marea Britanie arata ca 89% dintre detinatorii unui site nu au schimbat compania de gazduire web, desi doar 35% dintre acestia sunt multumiti de serviciile pe care le primesc. Acestia afirma ca nu schimba compania de web hosting deoarece considera ca asa se feresc de momentele de downtime ale site-ului, de pierderea datelor sau pur si simplu nu acorda timpul necesar descoperirii altei firme de hosting.

Serviciul de gazduire web ales are o deosebita importanta in ceea ce priveste functionarea site-ului si implicit, a posibilitatii de dezvoltare a afacerii tale.  Cea  mai comuna problema care poate aparea este viteza mica de incarcare a site-ului, ceea ce duce la reducerea numarului comenzilor si la o pozitionare nefavorabila in rezultatele motoarelor de cautare.

Fiind atat de multe companii de hosting este foarte greu sa te hotarasti care merita increderea ta. Pentru a fi siguri ca iau decizia corecta, 27% din utilizatori se bazeaza pe recomandarea prietenilor sau colegilor. Intrebati ce i-ar determina sa schimbe firma de hosting, mai mult de jumatate au raspuns ca pentru ei conteaza foarte mult siguranta datelor, urmata de suportul tehnic si bineinteles pretul.

Decizia finala trebuie sa fie bazata pe nevoile specifice ale firmei tale. Cauta firma care iti pune la dispozitie pachete personalizate, care iti ofera sugestii si care raspunde clar la toate intrebarile tale. Serviciile SpeedHost se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si te ajuta sa alegi pachetul care se potriveste perfect afacerii tale. Sediile noastre se afla la Timisoara si Bucuresti, insa peste 90% din clientii nostri provin din alte zone ale tarii.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram