Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Pitesti

Afacerile pe internet s-au dovedit a fi mult mai avantajoase din punct de vedere financiar si chiar mai eficiente decat un magazin fizic. In mediul online, ajungi mult mai usor la publicul tinta, ceea ce te ajuta sa iti construiesti strategiile de dezvoltare in functie de nevoile si cerintele clientilor. Insa de la o idee pana la transformarea acesteia intr-o afacere profitabila este mult de munca.

Punctul de pornire in dezvoltarea unei afaceri online este gasiunea unui nume de domeniu si a unei firme care ofera servicii de gazduire web. Site-ul va fi cartea de vizita a afacerii tale in mediul online, de aceea trebuie sa te asiguri ca acesta arata si functioneaza perfect. Pentru a gasi firma de web hosting potrivita pentru tine trebuie sa acorzi suficient timp acestui proces. Documentarea este elementul cheie in orice afacere, iar tu trebuie sa fi sigur, la final, ca ai facut alegerea potrivita.

Nu exista o perioada de timp in care trebuie sa iei decizia potrivita pentru afacerea ta, daca nu esti sigur asupra unei firme, continua cautarea. Firma perfecta de web hosting nu exista, dar exista firma perfecta pentru afacerea ta. Pe langa serviciile incluse in pachetul de gazduire ales, relatia cu colaboratorii tai este esentiala. Increderea si siguranta sunt doua dintre cele mai importante aspecte in mediul de afaceri. Increderea in firma cu care colaborezi se castiga pe parcurs, insa trebuie sa te simti in siguranta inca de la inceput. Este important sa stii ca lucrezi cu oameni pe care te poti baza mai ales in momentele cand apar probleme in functionalitatea site-ului.

SpeedHost, o firma activa din 2004, are grija de afacerea ta. Serviciile noastre profesionale sunt dezvoltate astfel incat sa sustina necesitatile clientilor. Desi sediile SpeedHost sunt in Timisoara si Bucuresti, mai mult de 90% din clientii nostri locuiesc in alte zone ale tarii.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram