Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Oradea

Serviciul de gazduire pe care il alegi are efecte asupra intregii tale afaceri online. Este foarte important sa le oferi vizitatorilor o experienta placuta de fiecare data cand iti viziteaza site-ul, de aceea acesta trebuie sa fie in cea mai buna forma in orice moment al zilei. De ce este atat de important acest aspect?

In primul rand pentru ca fiecare minut in care site-ul tau nu functioneaza la capacitate maxima inseamna pierderi. Aceste pierderi pot fi de doua feluri: pe de o parte nu vei inregistra vanzari, iar pe de alta parte, poate chiar cel mai important aspect, vei pierde clienti si potentiali clienti. Odata ce i-ai pierdut este foarte greu sa ii faci sa aiba incredere din nou in compania si serviciile tale.

In al doilea rand, reputatia intregii tale afaceri este in joc. Aceasta se formeaza in timp si este bazata pe calitatea produselor si serviciilor pe care le oferi, dar si pe experienta globala a clientului atunci cand a colaborat cu compania ta. De exemplu, iti comanzi un aparat foto pentru a capta fiecare moment din concediu, dar il primesti dupa ce te-ai intors din concediu. Calitatea produsului este aceeasi, chiar daca a ajuns dupa o perioada mai lunga de timp, insa experienta cu firma respectiva nu a fost una tocmai placuta. De aceea este bine sa te documentezi foarte bine inainte de a lua o decizie de colaborare, mai ales cand vine vorba de firma de gazduire pentru site-ul afacerii tale.

Pentru noi, nu conteaza distanta dintre noi si client. Serviciile noastre profesionale ajung unde trebuie, atunci cand trebuie. Calitatea serviciilor este cel mai important aspect pentru noi, de aceea oferim suport tehnic clientilor nostri oriunde s-ar afla. Dovada clara fiind faptul ca 90% din clientii nostri nu sunt din Timisoara sau Bucuresti, acolo unde avem sediile. Daca iti doresti servicii de inalta calitate si suport tehnic in orice zi si la orice ora, solicita oferta noastra!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram