Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Iasi

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, au crescut si nevoile utilizatorilor de internet. Daca in urma cu cativa ani, oamenii asteptau rabdatori o ora sa descarce o melodie, astazi totul trebuie sa functioneze rapid, iar site-urile sa se incarce in doar 1-2 secunde. Ceea ce inseamna ca vizitatorii site-ului tai isi fac o impresie generala despre afacerea ta in doar cateva secunde. Daca site-ul tau se incarca greu sau nu le ofera utilizatorilor informatiile de care au nevoie, acestia nu doar ca iti parasesc site-ul orientandu-se spre concurenta, dar isi vor pierde increderea in serviciile tale.

Aceste probleme pot fi evitate prin alegerea unei firme de hosting potrivite. Bineinteles ca trebuie sa acorzi suficient timp acestul proces, dar in final, efortul depus va fi rasplatit. Recomandabil este sa compari mai multe firme, de dimensiuni diferite, cu servicii diverse si chiar din orase diferite.

Exista sute, poate chiar mii de firme in Romania care ofera servicii de gazduire web, important este sa o gasesti pe cea mai potrivita pentru tine si afacerea ta, indiferent daca are sediul in acelasi oras cu tine sau nu. Cu ajutorul tehnologiei, barierele precum distanta sunt diminuate atat de mult incat oamenii s-au obisnuit sa se utilizeze mai mult telefonul sau e-mailul in mediul de business, decat sa se intalneasca fata-in-fata.

Serviciile noastre profesionale de gazduire web se adreseaza afacerilor care isi doresc o dezvoltare rapida si sigura in mediul online, indiferent de orasul in care se afla clientul nostru. Calitatea serviciilor pe care le oferim este aceeasi, chiar daca domiciliul clientilor nostri nu este in Timisoara sau Bucuresti, acolo unde se afla sediile noastre.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram