Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Craiova

Gasirea unei firme care ofera servicii de gazduire web nu este o misiune grea, numai in Romania sunt mii de astfel de firme. Aceasta misiune devine complicata atunci cand iti doresti sa colaborezi cu o echipa de profesionisti care are grija ca site-ul tau sa fie in cea mai buna forma in orice moment. Iti poti incepe documentarea pornind chiar de la site-ul companiei. Astfel, iti poti forma o idee despre functionarea site-ului, despre design si despre alte elemente importante pentru afacerea ta.

Pretul unu serviciu sau produs este important pentru fiecare dintre noi. Insa decizia de achizitionare nu trebuie sa depinda doar de acest aspect. In mediul online, pretul final al unui serviciu se calculeaza in functie de mai multi factori cum ar fi functionalitati, complexitatea proiectului, ore de munca implicate in realizarea acestuia. Este de la sine inteles ca un serviciu de hosting gratuit nu indeplineste functiile unui serviciu care necesita abonament lunar sau anual. Aici ne referim la viteza de incarcare a site-ului, la siguranta datelor, la spatiul de stocare, la momentele de downtime si la personalizarea site-ului.

Modalitatile prin care poti lua legatura cu colaboratorii tai sunt un alt element de luat in calcul. Daca apar probleme in functionalitatea site-ului, acestea trebuie sa fie rezolvate rapid. Pentru asta este nevoie ca firma de hosting sa raspunda si sa intervina rapid. Firmele care ofera suport tehnic doar in timpul orelor de program ar trebui evitate. Probleme pot aparea in orice zi si la orice ora. De aceea trebuie sa stii ca te poti baza pe colaboratorii tai in orice moment si poti lua legatura cu ei pe e-mail, la telefon sau prin alte modalitati.

Noi avem grija de site-ul tau! Cu o experienta de peste 10 ani, intervenim rapid, iar rezolvarea vine cu aceeasi viteza in cazul unor probleme. Descopera pechetele noastre personalizate pe www.speedhost.ro

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram