Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Constanta

Continutul unui site joaca un rol important in dezvoltarea unei afaceri online, insa stabilirea obiectivelor si a strategiei care conduce la indeplinirea acestora este esentiala. Trebuie sa iti cunosti foarte bine afacerea inainte ca aceasta sa fie lansata in mediul virtual. Fiecare detinator al unei afaceri isi doreste sa faca profit din serviciile si produsele cu care vine in fata clientilor. Firma de gazduire cu care colaborezi are un impact foarte mare asupra veniturilor tale.

Nu exista o solutie perfecta pentru siguranta site-ului tau, dar apeland la profesionisti acestia vor lua toate masurile necesare astfel incat datele tale sa fie in siguranta indiferent de problemele care pot aparea. Suportul tehnic disponibil 24 de ore din 24, indiferent ca prin telefon, e-mail sau printr-un chat online, contribuie la buna functionare a site-ului.

Odata cu dezvoltarea site-ului tau, momentele in care acesta nu functioneaza vor aduce pierderi din ce in ce mai mari. Amazon a pierdut 5 milioane de dolari ca urmare a 40 de minute in care site-ul nu a functionat. Afacerea ta, fiind la inceput, nu va resimti pierderi financiare atat de mari, dar cu siguranta isi va pierde credibilitatea in fata clientilor si mai ales a potentialilor clienti.

O echipa de profesionisti va sti exact ce pachet sa iti recomande pentru siguranta si dezvoltarea eficienta a afacerii tale online. In timp, afacerea ta va deveni cunoscuta iar traficul pe site va fi mult mai mare decat a fost initial. Firma care iti gazduieste site-ul trebuie sa se asigure ca experienta de navigare a fiecarui utilizator este una placuta, chiar daca numarul acestora este de 10 sau de 100.000. Reputatia se formeaza in timp si se poate pierde foarte rapid. De aceea, trebuie sa gandesti pe termen lung si sa le oferi clientilor informatii utile, produse si servicii de inalta calitate si o experienta placuta de navigare.

Cu o experienta de peste 10 ani, te ajutam sa iti dezvolti afacerea de succes pe care ai visat-o dintotdeauna. Punem mare pret pe calitatea serviciilor noastre si asta se vede in cele peste 1.500 de proiecte pe care le-am realizat pentru clientii nostri din tara si din strainatate.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram