Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting- Gazduire - Bucuresti

Orasul Bucuresti se afla in fruntea clasamentului realizat de revista Forbes Romania, al celor mai bune orase din Romania in care sa faci afaceri. Aceasta pozitie fruntasa se datoreaza si investitorilor straini care aleg sa isi deschida firme pe teritoriul Romaniei. Si cum orice firma care se respecta este prezenta si in mediul online, alegerea unei firme de hosting care sa reprezinte afacerea ta este esentiala. Inainte de a opta, insa pentru un astfel de serviciu, informeaza-te despre avantajele pe care ti le ofera.

Click aici pentru oferta de Gazduire Web

Pentru a te asigura ca alegi servicii eficiente si de calitate, poarta o discutie cu reprezentantii firmei. Pune cat mai multe intrebari legate de firma si de serviciile pe care le ofera, de la costuri pana la traficul lunar. Site-ul tau trebuie sa circule de la persoana la persoana pentru a deveni cunoscut. Astfel, firma care urmeaza sa-ti gazduiasca afacerea, trebuie sa ofere suport permanent si servicii adaptate nevoilor fiecarui client.

Unul dintre avantajele pe care ti le ofera gazduirea serverelor este asigurarea accesului la internet in permanenta. Intreruperile programate sunt anuntate din timp, iar in cazul in care apar probleme, acestea sunt rezolvate foarte repede. Protejarea unitatilor de energie necorespunzatoare este esentiala, de aceea este important ca firma care iti gazduieste server-ul sa fie dotata cu generatoare care pot functiona zile intregi.

Un alt avantaj este siguranta. Securitatea in astfel de centre se ridica la standarde foarte inalte, de la supravegherea cu camere video, sisteme de alarma, sisteme de climatizare si ventilatie, pana la sisteme de detectie si stingere a incendiilor.

Pentru a beneficia de servicii de calitate, alege o firma specializata in domeniu.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram