Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting - Gazduire - Arad

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, majoritatea companiilor aleg sa isi faca simtita prezenta si in mediul online. Pentru ca un site este precum o carte de vizita, oamenii s-au familiarizat cu avantajele pe care le ofera o astfel de afacere. Dar odata cu decizia de a-ti dezvolta afacerea online, vine si misiunea grea de a alege o firma de hosting, care nu numai sa iti ofere servicii de calitate, dar care sa se plieze perfect pe viziunea si dorintele tale.

Inainte de a lua o decizie, documenteaza-te despre mai multe oferte ale mai multor companii. Poti face chiar o lista cu cele care ti-au atras atentia. Analiza lor incepe chiar cu prima impresia pe care ti-o lasa site-ul atunci cand il accesezi: structura, continutul, design-ul. Apoi poti continua cu descrierea si istoricul firmei si bineinteles cu pachetele pe care le ofera. Daca site-ul lor nu te-a convins, cauta pe google alte informatii despre companiile care te intereseaza. Este o modalitate simpla, dar cu rezultate foarte eficiente.

Alege o firma care ofera suport 24 de ore din 24. Stabilitatea afacerii tale este foarte importanta si exprima seriozitate clientilor tai. Pe langa acest aspect, daca interventia nu este rapida in cazul in care apar probleme, afacerea ta poate avea pierderi substantiale.

Alegerea unei firme de hosting locala este benefica afacerii tale. Cu cat distanta dintre utilizator si localizarea serverului este mai mica, cu atat viteza de navigare este mai mare. Un site care se incarca rapid are, in general mai multi clienti si riscul ca vizitatorii sa paraseasca pagina foarte repede, scade considerabil.

Cu SpeedHost, o firma activa in Banat si Ardeal inca din 2004, afacerea ta este in siguranta. Suntem aici ca sa te ajutam sa iti dezvolti afacerea online, avand tot timpul in vedere viziunea si dorintele tale.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram