Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Un pachet avantajos de gazduire este esential pentru afacerea dumneavoastra!

Daca intentionati sa dezvoltati un website nou pentru afacerea dumneavoastra, este esential sa selectati planul de gazduire potrivit. Exista mai multe tipuri de planuri de gazduire pe care le puteti alege si care ofera diferite capabilitati si caracteristici.

Firmele mici si mijlocii folosesc in general pachete de tip shared host pentru ca acestea le ofera posibilitatea de a incepe cu un plan mic si de a se extinde pe parcurs in functie de nivelul la care ajunge afacerea lor.
Companiile mari in schimb au nevoi speciale care nu pot fi acoperite in aceeasi maniera, motiv pentru care acestea aleg de regula gazduirea pe un server dedicat. Aceste pachete de hosting ofera resurse dedicate si un plus de autonomie detinatorilor de conturi.

Alegerea celei mai bune optiuni disponibile
Daca sunteti nou in domeniu si doriti sa achizitionati un cont nou de gazduire, este posibil sa fiti coplesit de toate optiunile disponibile. Pentru a determina ce tip de gazduire se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, trebuie sa intelegeti mai intai diferitele tipuri disponibile, impreuna cu caracteristicile lor principale.

Gazduire Gratuita Versus Gazduire Platita
Prima decizie pe care o veti lua atunci cand cautati serviciile de gazduire de care aveti nevoie este reprezentata de alegerea dintre un pachet de gazduire gratuit si unul platit. Exista avantaje si dezavantaje in cazul ambelor variante.

Pentru gazduirea gratuita, avantajul principal este reprezentat desigur de lipsa costurilor si posibila incluziune a serviciilor gratuite de e-mail. Pentru site-urile personale si de familie, gazduirea gratuita poate fi o optiune buna. Cu toate acestea, pentru site-urile profesionale, gazduirea gratuita ar trebui evitata.

Iata care sunt principalele motive care stau la baza acestei recomandari:
În cazul gazduirii gratuite, cel mai probabil nu veti acces la un domeniu personalizat

Gazduirea gratuita poate include publicitate de care nu aveti nevoie pe website-ul dumneavoastra
Capacitatea de extindere sau de mutare a fisierele poate fi limitata

Este posibil ca un astfel de pachet sa nu includa bazele de date care sunt necesare pentru a rula mai multe forme de software util
Securitatea poate sa nu fie la fel de buna ca in cazul pachetelor de gazduire Premium
Suportul tehnic poate fi inexistent, lent sau limitat
Gazduirea partajata sau shared host
Gazduirea partajata este cel mai popular tip de gazduire si se potriveste marii majoritati a website-urilor de prezentare pentru afaceri si nevoi personale. Cele mai multe companii care ofera astfel de servicii utilizeaza o platforma Linux insa sunt si unele care ofera optiunea Windows. Cele mai multe pachete de gazduire partajata sunt scalabile, astfel incat sa puteti incepe cu un plan mic si apoi acesta sa creasca pe masura ce nevoile dumneavoastra se schimba.

Gazduirea web Dedicata / Servere Dedicate / VPS
Gazduirea dedicata se refera la serviciile de gazduire a unui website pe un server special destinat acestuia. Principalul avantaj al acestei optiuni este ca aveti o mare autonomie in determinarea modului de alocare a resurselor si a utilizarii serverului alocat dumneavoastra.

Aceasta optiune este potrivita pentru companiile mai mari si site-urile web cu trafic ridicat. Aveti posibilitatea sa utilizati mai multe domenii si sa gazduiti site-uri suplimentare pe un server daca alegeti aceasta varianta. Cantitatea si tipul de solutii software pe care le puteti instala sunt practic nelimitate in aceasta situatie.

Luand in calcul acesti factori, care este cea mai buna optiune de gazduire pentru dumneavoastra?

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram