Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul de web hosting, activ pe piața din România din 2004, lansează un serviciu accesibil de stocare a documentelor în cloud.

Prin acest serviciu, SpeedHost.ro propune clienților un spațiu sigur, pliat pe dimensiunile arhivelor digitale pe care doresc să le stocheze. În același timp, tehnologiile de siguranță adoptate sunt printre cele mai utilizate pe piață. De aceea, serviciul de stocare a documentelor în cloud devine o alternativă fiabilă la stocarea individuală pe unități fizice.

Beneficiile propuse de SpeedHost.ro pentru serviciul de stocare a documentelor în cloud oferă un plus de valoare atât companiilor cât și persoanelor fizice în căutarea unui spațiu sigur și accesibil în care să-și poată păstra arhiva digitală. Acesta a fost obiectivul generic al serviciului, dar crearea lui are la bază adresarea unor nevoi practice stringente ale utilizatorilor de tehnologie, indiferent de complexitatea comportamentului lor referitor la date.

Așadar, problemele adresate au fost:

  • Problema spațiului de stocare: mai devreme sau mai târziu, spațiile de stocare fizice ale utilizatorilor își atingeau limitele. Era nevoie de achiziția unui nou suport pentru a continua păstrarea arhivelor digitale în continuă expansiune. În cloud, utilizatorul nu resimte această limită a „spațiului de depozitare”. În cazul în care depășește spațiul alocat, poate oricând să facă un upgrade către pachetul superior.
  • Problema partajării fișierelor. Distribuirea fișierelor stocate pe suporturi fizice devenea o problemă, mai ales dacă era vorba de documente de dimensiuni mari. În plus, timpul de partajare de pe suporturi fizice este mult extins. De aceea, stocarea în cloud devine o soluție viabilă pentru procesarea, editarea și distribuirea rapidă a documentelor, indiferent de natura lor.
  • Problema istoricului de editare. În timp ce pentru documentele pe hârtie, fiecare versiune are suportul fizic, documentele digitale au, într-un singur loc, un istoric complet al tuturor modificărilor. Mai mult, stocarea în cloud a fișierelor cu istoricul complet al editărilor va elibera o parte semnificativă a biroului.
  • Problema siguranței. Probabil, cea mai mare problemă percepută de utilizatorul final, atunci când vine vorba de stocarea documentelor în cloud este cea a securității. La SpeedHost.ro, am luat toate măsurile necesare pentru ca fișierele companiilor și a persoanelor fizice să poată fi stocate, accesate, editate și distribuite într-un mediu sigur.
  • Problema accesibilității fișierelor. Un avantaj major propus de stocarea în cloud este accesul permanent și de pe orice dispozitiv la arhiva digitală. Accesul, în special de pe dispozitivele mobile, a devenit o facilitate esențială pentru utilizatori, iar serviciul de stocare în cloud vine să adreseze exact această problemă.

Stocarea documentelor în cloud, serviciul propus de SpeedHost.ro, este alternativa companiilor de a-și externaliza acest element important în derularea proceselor curente, obținând astfel un mediu sigur și fiabil pentru lucrul colaborativ, dar și o eficientizare a costurilor, fiind eliminate cele ce țin de achizițiile de hardware și de mentenanță.

Despre SpeedHost.ro

SpeedHost.ro este serviciul de gazduire web lansat de DOW Media în 2004. În ultimii 17 ani a asigurat resursele funcționale pentru zeci de mii de site-uri, conturi de e-mail sau aplicații web. Cu servere distribuite în Europa și Statele Unite, SpeedHost.ro propune un mediu sigur și fiabil pentru resursele online ale clienților săi.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram