Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa iti tii datele in siguranta in Cloud

Atunci cand detii propria compania, nimic nu ar trebui sa fie mai important decat siguranta datelor. Cu siguranta ai auzit de cloud computing, iar daca nu le-ai incercat inca, acum este momentul. Serviciile de cloud computing devin din ce in ce mai populare si mai utilizate de companii din intreaga lume. Stocarea datelor in Cloud este practic o alternativa online de stocare si gestionare a datelor. Cu alte cuvinte, hard driver-ele si serverele locale sunt inlocuite de o solutie mult mai eficienta, mai sigura si care nu ocupa spatiu fizic.

Oamenii au fost mult timp reticenti la ideea de stocare a datelor in Cloud si pe buna dreptate, avand in vedere ca un alt frunizor va avea grija de acele date. La prima vedere nu pare o idee foarte buna, insa odata ce incerci un serviciu cloud computing, crede-ma ca nu te vei mai intoarce la modalitatile de stocare pe care obisnuiai sa le folosesti. Datele tale sunt mai in siguranta in cloud decat in propriul data center. Cu toate acestea, datele importante ar trebui criptate atunci cand sunt acesate de pe computer sau de pe un dispozitiv mobil.

Odata ce oamenii au inceput sa ii acorde din ce in ce mai multa incredere, grijile in ceea ce priveste siguranta s-au redus considerabil. Chiar si asa, trebuie sa ai grija ca serviciul cloud pe care il folosesti sa fie actualizat si imbunatatit constant. Majoritatea furnizorilor de servicii Cloud realizeaza regulat controale pentru a se asigura ca datele sunt in deplina siguranta. Toate aceste masuri de siguranta sunt insa inutile daca utilizatorul nu alege o parola puternica sau daca spune parola unor asa-zisi experti in servicii Cloud care isi mentin identitatea anonima.

Desi este mult mai usor sa salvam parolele pe computer, laptop, smartphone sau alte dispozitive mobile, aceast obicei te poate costa pierderea datelor. Pierderea sau furtul unui dispozitiv pe care ai salvata parola contului de cloud poate duce la pierderea irecuperabila a datelor importante ale companiei. Ia in calcul utilizarea unui cod pin pentru a creste nivelul de siguranta.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram