Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Speedhost gazduieste online un oaspete special, Teo Milea, pianist si compozitor

Unul dintre cei mai recenți oaspeți care au ales ca SpeedHost să le fie gazdă online este Teo Milea, muzician prin definiție, pianist și compozitor prin excelență. Prin serviciile profesionale de web hosting oferite, muzicianul timișorean beneficiază de o prezență online stabilă și sigură, astfel încât creațiile sale să fie accesibile cu ușurință iubitorilor de muzică de pian atât la nivel național prin versiunea în limba română a site-ului, cât și internațional, prin versiunea în limba engleză.

Pachetul de servicii de web hosting oferit a fost conceput după nevoile specifice ale site-ului, astfel încât armonia sunetelor ieșite din clapele artistului să beneficieze de o „acustică perfectă” și în marea sală de concerte a online-ului. Performanțele serverului au fost sincronizate perfect cu nevoile de găzduire web pe care le presupunea site-ul de prezentare al artistului. Bineînțeles, recomandările specialiștilor SpeedHost au venit după o analiză atentă a tuturor parametrilor site-ului, dar și după o discuție detaliată cu clientul legată de planurile de dezvoltare. Odată ce toate aceste aspecte au fost puse la punct, s-a trecut la implementarea parametrilor tehnici în vederea instalării site-ului pe unul din serverele SpeedHost.

Teo Milea s-a lansat în fața publicului online cu o abordare îndrăzneață, adoptată în ultima vreme de tot mai mulți artiști români sau străini, reprezentanți ai unor genuri muzicale diferite. Compozitorul și pianistul și-a făcut publice pe site compozițiile proprii. Acestea sunt disponibile spre audiție melomanilor care se pot delecta cu o muzică de calitate în timp ce îi descoperă personalitatea artistică a lui Teo Milea.

Site-ul nu este doar unul de prezentare, prin care publicul să interacționeze facil cu muzica artistului, ci are și o latură comercială, cea de magazin online. Din magazin, melomanii pot achiziționa prin comandă online, albumele artistului, dacă simt, odată ce au ascultat partiturile oferite spre audiție gratuită, că se regăsesc în acordurile clapelor artistului.

Pachetul de servicii SpeedHost recomandat pentru site-ul teomilea.ro, a fost unul flexibil. Nu a fost limitată în nici un fel dezvoltarea site-ului, dar nici nu a fost perceput din start un cost foarte mare. Au fost corelate nevoile cu bugetul, iar flexibilitatea constă în alocarea imediată de resurse suplimentare în momentul în care resursele alocate inițial devin insuficiente. Pachetele flexibile care permit adaptarea resurselor în funcție de nevoi sunt un avantaj competitiv al serviciilor profesionale de găzduire web oferite de SpeedHost.

Despre SpeedHost
SpeedHost.ro este un serviciu profesional de web hosting oferit de DOW Media începând cu anul 2004. Serviciul beneficiază de echipamente performante extinse într-o rețea globală pentru a oferi clientului cele mai bune condiții de fiabilitate și viteză pentru sistemele sale informatice online, fie că este vorba de un site de prezentare, un magazin online complex sau publicații online cu trafic foarte mare. Soluțiile propuse pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, după o discuție amănunțită cu specialiștii care asigură suportul tehnic al acestui serviciu.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram