Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domeniu .hu

ccTLD-ul (country code top-level domain) .hu a fost lansat in 1990 si este reprezentativ pentru site-urile din Ungaria. Cu sute de extensii si combinatii disponibile, misiunea de a alege un nume si un domeniu potrivit care sa iti reprezinte pe termen lung afacerea in mediul online, este din ce in ce mai dificila.

Punctul de pornire in gasirea domeniului potrivit este cunoasterea publicului tinta si a obiectivelor companiei. Daca produsele sau serviciile tale se adreseaza unei comunitati locale, cum este cazul unui salon de infrumusetare, atunci cel mai potrivit este sa alegi domeniul specific tarii in care iti desfasori actvitatea. Astfel, clientii te vor gasi mai rapid in mediul online si vor sti ca ajung pe un site care se adreseaza locuitorilor acelei tari. Un client care locuieste in Ungaria, va alege site-ul saloninfrumusetare.hu, in detrimentul site-ului saloninfrumusetare.com.

La fel se intampla si in cazul afacerilor internationale. Un magazin online care comercializeaza, spre exemplu, imbracaminte si incaltaminte in mai multe tari, trebuie nu doar sa traduca site-ul in limbile materne ale potentialilor clienti, dar sa foloseasca un domeniu potrivit. Astfel, site-ul tau va deveni vizibil, clientii vor ajunge mult mai usor la produsele tale si vor intelege in totalitate fiecare informatie. Atunci cand cauti un anumit produs sau serviciu, aproape incosntient ignori site-urile care nu au domeniul sau numele de domeniu potrivit si le acorzi o credibilitate mai mare site-urilor care indeplinesc aceste conditii.

SpeedHost are grija de afacerea ta prin servicii profesionale de web hosting. Mai multe detalii despre rezervarea unui domeniu .hu gasesti aici www.speedhost.ro.
Afacerea ta nu este prezenta in mediul online? Cu peste 10 de experienta si peste 1.500 de proiecte realizate, Dow Media iti pune la dispozitie servicii complete de web design. Viziteaza site-ul www.dow-media.hu si convinge-te!

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram