Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domeniu .fr

ccTLD-ul (country code top level domain) .fr a fost lansat in 1986 de catre AFNIC si reprezinta domeniul specific Frantei. In anul 2008 1 milion de site-uri erau inregistrate folosind extensia .fr, in prezent avand peste 2.700.000 de site-uri inregistrate. Ebay a fost fortat sa inregistreze domeniul ebayfrance.fr deoarece domeniul ebay.fr era detinut de un competitor. Mai tarziu, Ebay a reusit sa achizitioneze acest domeniu contra sumei de 100 de milioane de dolari.

Detinerea unui domeniu .fr iti aduce o serie de beneficii, de la localizarea afacerii tale intr-o piata pe care clientii o recunosc si in care au incredere pana la faptul ca iti ofera vizibilitate.

1. Vizibilitate - conform unui sondaj realizat de SOFRES pentru AFNIC in 2002, 72% dintre utilizatorii de internet prefera sa aiba site-ul dedicat clientilor din Franta inregistrat sub domeniul .fr. Acest lucru subliniaza necesitatea crescuta a detinatorilor de afaceri online care doresc sa interactioneze cu publicul francez.

2. Incredere - daca publicul tau tinta este localizat in mai multe tari, vei fi identificat mult mai usor de clientii tai care vorbesc limba franceza. In plus, clientii vor percepe afacerea ta ca fiind una localizata in Franta, acesta fiind primul pas in consolidarea unei relatii bazaa pe incredere.

3. Siguranta tehnica - AFNIC pune la dispozitia detinatorilor de site-uri .fr instrumente de administrare tehnica a site-ului (ZoneCheck). Domeniul .fr este mai bine gestionat TLD din lume, oferind multiple beneficii atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere a sigurantei numelui domeniului tau.

Viziteaza site-ul www.dow-media.fr daca esti in cautarea unei firme care sa iti ofere servicii profesionale de web design pentru afacerea ta, iar daca iti doresti sa rezervi un domeniu .fr, contacteaza-ne pe www.speedhost.ro

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram