Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domeniu .co.uk

Orice relatie, mai ales in mediul de afaceri trebuie sa fie bazata pe incredere. Ca sa castigi increderea unui client sau a unui partener de afaceri trebuie mai intai sa ii demonstrezi acestuia ca dai dovada de profesionalism si sa il convingi pe acesta ca produsele sau serviciile tale sunt de inalta calitate. Abia dupa ce aceste doua conditii au fost indeplinite, poti spune ca beneficiezi de increderea acestuia. Atunci cand un potential client are nevoie de un serviciu sau produs, cauta informatiile dorite pe internet iar daca poate accesa site-ul tau in limba materna, acesta nu doar ca va obtine rapid raspunsuri la intrebarile sale, dar ii vei atrage si ii vei capta atentia pentru o perioada mai indelungata.

Domeniul .co.uk este cel mai utilizat second-level domain al domeniului de nivel superrior (TLD) .uk. Majoritatea site-urilor inregistrate sub extensia .co.uk sunt site-uri de afaceri, iar peste 91% de site-uri inregistrate sub domeniul .uk sunt pentru domeniul .co.uk.

Alege un domeniu .co.uk atunci cand publicul caruia te adresezi este din Marea Britanie. Astfel, clientii targetati vor ajunge mai rapid la afacerea ta si te vor percepe ca pe o afacere serioasa, care le poate oferi produsele si serviciile de care au nevoie. Trebuie sa fii acolo unde clientii te cauta, atunci cand te cauta si sa le oferi informatii si solutii la problemele pe care le au acestia. Un client din Marea Britanie nu va ajunge pe site-ul tau daca acesta are extensia de domeniu .ro, sau daca va ajunge nu va petrece multi timp pe site-ul tau din simplul motiv ca nu intelege limba.

Asa cum am afirmat mai sus, orice relatie trebuie sa fie bazata pe incredere, iar pentru a va castiga reciproc increderea unul in altul, comunicarea trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Un studiu realizat pe un esantion de 572 de directori din intreaga lume, afirma ca 74% dintre acestia sunt afectati de barierele lingvistice, 61% dintre ei au raportat pierdere financiare cauzate de barierele lingvistice.

Pentru siguranta afacerilor clientilor, SpeedHost a facut un partneriat cu una dintre cele mai mari firme de web hosting. Pentru mai multe detalii despre rezervarea unui domeniu .co.uk acceseaza site-ul www.speedhost.ro
Iti doresti un site profesional care sa te reprezinte in mediul online? Dow Media (www.dow-media.co.uk) pune la punct si cel mai mic detaliu pentru afacerea ta.

 

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram