Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domenii .it

Numele unui domeniu este cartea de vizita a companiei tale, originalitatea si unicitatea acestuia fiind doua elemente esentiale. Un nume cu rezonanta ii va ajuta pe clientii si potentialii tai clienti sa il retina rapid si sa asocieze imediat numele companiei cu produsele sau serviciile pe care le oferi.

Este important sa alegi extensia de domeniu in functie de publicul tinta. Domeniul .com este cel mai popular, avand peste 644 milioane de site-uri active, insa poate fi nepotrivit pentru afacerea ta. Daca de exemplu afacerea ta se adreseaza doar romanilor si italienilor, o targetare mult mai specifica va fi daca alegi sa rezervi un domeniu .ro si unul .it. In acest caz, domeniul .com nu va fi la fel de eficient deoarece acesta nu se va adresa doar italienilor si romanilor, ci si francezilor, americanilor, olandezilor etc.

ccTLD-ul (country code top level domain) specific Italiei este .it. Acesta a fost introdus in anul 1987 si poate fi inregistrat de locuitorii oricarui stat membru al Uniunii Europene. O alta restrictie este ca numele domeniului trebuie sa aiba minim trei caractere. Cu toate acestea, cuvantul "it" fiind comun in limba engleza, unele companii din Europa inregistreaza acest domeniu si persoanelor care nu se incadreaza in aceste criterii, cu conditia ca domeniul sa fie inregistrat pe numele firmei de web hosting si nu pe numele clientului.

Alegerea numelui potrivit este un alt element important pentru dezvoltarea unui afaceri in mediul online. Un nume de domeniu trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

- sa fie scurt si usor de retinut;

- unic si original - atunci cand clientii aud numele companiei tale vrei ca acestia sa il asocieze cu produsele si serviciile tale, nu cu alta afacere sau alt brand;

- evita cifrele si parantezele - acestea induc in eroare clientii. Atunci cand le spui adresa site-ului tau, acestia nu stiu  daca folosesti cifra 3 sau cuvantul trei;

- protejeaza-ti brand-ul achizitionand mai multe extensii de domenii.

Iti doresti un site profesionist care sa functioneze la capacitate maxima in orice moment si care sa iti transforme afacerea intr-un brand atat in Romania, cat si in Italia? Rezerva un domeniu .it de la SpeedHost, o firma activa din 2004, iar daca inca nu ai un site pentru afacerea ta, acceseaza www.dow-media.it.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram