Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domenii .com

Domeniul .com vine de la cuvantul englezesc "commercial", care inseamna reclama. Primul domeniu a fost inregistrat in anul 1985 de catre un producator de computere din Statele Unite, Symbolics.com. De atunci si pana in prezent, domeniile .com au devenit cele mai cunoscute si utilizate, fiind inregistrate in jur de 112 milioane de domenii. Dar acest numar de domenii inregistrate nu a crescut peste noapte. In primii 2 ani jumatate s-au inregistrat un numar de 100 de domenii, care activeaza si in prezent.

Daca la inceput inregistrarea domeniilor era gratuita, 10 ani mai tarziu s-a introdus o taxa de 100 de dolari pentru o perioada de 2 ani. Rezervarea si inregistrarea domeniilor .com s-a dezvoltat frumos. Cel mai scump domeniu a fost VacationRentals.com si s-a cumparat cu 35 milioane de dolari. In 2012 un numar de aproape 15.000 de domenii au fost inregistrate in doar 24 de ore. La sfarsitul anului 2013 toate combinatiile formate din 4 caractere au fost epuizate. In 2014 au fost introduse peste 100 de noi domenii, de la .xyz, .house, .repair, pana la .apple sau .google.

Principalul motiv pentru care lumea opteaza pentru un domeniu .com este datorita faptului ca are acoperire internationala. Cu un domeniu .com, afacerea ta ajunge mult mai repede la un public foarte larg, de nationalitati diferite. De asemenea, domeniile .com se pot inchiria pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Mediul online este unul in continua dezvoltare si noi am invatat sa ne adaptam rapid la toate schimbarile care apar. Alatura-te si tu celor cateva mii de persoane care au rezervat domenii prin intermediul SpeedHost!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram