Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Reseller Gazduire Web

Serviciul de reseller gazduire web presupune cumpararea unui anumit spatiu, pe care mai apoi il poti imparti si revinde clientilor tai. Cu alte cuvinte, iti ofera posibilitatea sa construiesti propriile pachete de gazduire si sa gazduiesti domeniile clientilor sai. Astfel detii control deplin, tu fiind cel care alege spatiul disponibil, limitele unui cont si pretul pe care clientii tai il platesc pentru a beneficia de aceste servicii.

Pentru a detine o companie care ofera astfel de servicii, nu trebuie sa fi expert in domeniul IT. Majoritatea persoanelor care decid sa investeasca intr-o astfel de afacere, sunt persoane care au beneficiat de gazduire web in trecut. Daca insa ai anumite intrebari, poti contacta compania care te ajuta sa iti dezvolti  afacerea, aceasta trebuind sa iti ofere suport tehnic prin sistemul de tichete, prin telefon sau chat.

Bineinteles, ca inainte de a alege sa investesti intr-o afacere trebuie sa te documentezi in legatura cu pachetele disponibile pe piata, pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru tine. Odata ce ai decis sa investesti in aceasta afacere trebuie sa te documentezi permanent, sa fii la curent cu cele mai noi schimbari in domeniu.

Avantajele pachetelor de reseller sunt multiple, insa cele mai importante sunt:

- proprietarul poate imparti spatiul pe fiecare cont,
- posibilitatea de a crea un cont rapid si usor,
- posibilitatea de a ajusta pachetele pentru a indeplini cerintele clientului,
- riscurile financiare sunt minime,
- proprietarul nu are nevoie de cunostinte tehnice,
- posibilitatea de a administra eficient resursele,
- scutesti bani si timp.

SpeedHost este pregatita sa colaboreze cu tine. Am fost si noi la randul nostru reselleri si stim ce implica aceasta munca. Toate pachetele noastre sunt concepute in asa fel incat sa obti profit. Suntem aici pentru a raspunde la toate intrebarile tale, oferind suport tehnic pe yahoo messenger, prin sistemul de tichete, pe telefonul fix sau pe cel mobil.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram