Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Mai multi vizitatori din Google pe site-ul tau

In anul 2006, inginerul Matt Cutts a confirmat faptul ca Google nu penalizeaza site-urile in afisarea rezultatelor in functie de IP-uri, mai exact nu conteaza daca site-ul tau este gazduit pe un IP unic sau este pe un shared hosting si pe acelasi IP mai sunt X sute sau mii de site-uri.

Ce stim clar, si este foarte important, Google face localizarea site-urilor si in functie de unde se afla gazduit fizic, mai exact daca un site este gazduit in Romania sansele sunt mari ca site-ul sa fie de interes vizitatorilor din Romania.

Foarte multe site-uri din Romania sunt gazduite in alte tari (USA, Germania, UK) datorita faptului ca multe firme de webhosting inchiriaza servere in alte tari, costurile sunt mult mai reduse, in felul acesta pot oferi pachete webhosting mai ieftine si obtin un profit mai mare.

Serviciul Speed Host gazduieste toate site-urile in Romania. Detalii pe 2014.speedhost.ro

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram