Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

La ce să fii atent atunci când vrei să achiziționezi servicii de găzduire mySQL?

MySQL este un sistem de gestiune pentru bazele de date relaționale. Acesta a apărut inițial în 1996 și a avut parte de optimizări pentru sistemul Linux. În 1998 a apărut însă versiunea pentru Windows, care a condus la stiva WAMP(Windows Apache MySQL PHP). Din acel moment, s-au creat modificări în mod continuu.

 

MySQL a devenit cunoscut apoi pentru viteza de încărcare mare și opțiunile avansate de customizare. Codul este unul minimalist, iar acest lucru permite efectuarea modificărilor într-un timp scurt. Există multe scheme API disponibile, care garantează scrierea de aplicații în diverse limbaje de programare. Baza se folosește des împreună cu PHP, dar se pot adăuga și linii de tip C, C++, Python sau Java. La final, datele sunt salvate sub formă de tabel. Iată ce trebuie să știi înainte de a alege un pachet de găzduire mySQL!

De ce caracteristici trebuie să ții cont?

Bazele MYSQL pot fi gestionate inclusiv în pachete de găzduire gratuite. Cu toate acestea, soluțiile de același tip nu dispun de resurse aproape deloc și ajung să-ți facă site-ul să devină încet. În plus, nu ai beneficii legate de securitate și devii o țintă simplă pentru persoanele rău intenționate. Din același motiv, cel mai bine ar fi să nu te complici.

 

Un pachet de shared hosting este suficient de puternic pentru a susține multiple baze de date MySQL. În unele cazuri, există posibilitatea că acestea să fie chiar nelimitate. Asigură-te că ai parte de un uptime de 99%, pentru că așa vei știi sigur că site-ul tău rămâne activ. Echipa de suport te va ajuta să alegi pachetul potrivit și să afli de cât spațiu de stocare și lățime de bandă ai nevoie. Este important să verifici dacă dispui de o garanție de returnare a banilor, deoarece uneori nu vei fi mulțumit de nivelul de performanță.

Pot fi criptate bazele de date?

Deși un pachet de găzduire mySQL nu este criptat, informațiile din acesta pot fi. Procesul are loc prin intermediul unui serviciu specific sau prin integrarea unui alt cod open source. O altă posibilitate este să criptezi sistemul de gestionare al conținutului. Cu alte cuvinte, proiectul tău online poate fi protejat cu ajutorul unui certificat SSL. Un alt sistem de care să ții cont este cel anti-DDoS. Acesta oprește atacurile în care sunt utilizate volume mari de trafic fals și împiedică blocarea serverului. Vezi dacă există posibilitatea de back-up automat, pentru că așa vei putea restaura conținutul anterior în situațiile neprevăzute.

 

Ce fel de website-uri sunt create prin intermediul MySQL?

Planurile de găzduire mySQL sunt apreciate de multe branduri stabile pe piață. Printre cele mai comune se enumeră Facebook, NASA, Youtube, Netflix și Tesla. Fiecare tabel dintr-o bază conține mai multe categorii de date, stocate în coloane numite atribute. Ulterior, înregistrările au informații unice. Spre exemplu, să presupunem că într-un tabel sunt date despre angajați. Aici pot fi incluse numele, data de naștere, poziția și numărul de angajare. Dacă într-un alt tabel se află date despre salariu, se va crea un sistem de relaționare și poți afla totul despre fiecare membru al echipei în doar câteva clipe. Nu este nevoie de duplicare, iar cuvintele cheie au identificarea numerică.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram