Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Importanta vitezei de incarcare a unui site

Viteza de incarcare este o componenta esentiala in functionarea unui site. Site-ul tau trebuie sa le ofere clientilor o experienta placuta, indiferent de perioada din an, zi sau ora. Viteza de incarcare a site-ului influenteaza traficul pe site, numarul clientilor si implicit a produselor sau serviciilor vandute. Mai mult, Google ia in calcul si viteza de incarcare a unui site pentru pozitionarea acestuia in rezultatele motorului de cautare.

Pe langa dimensiunea site-ului si a numarului de fisiere componente, viteza de incarcare difera in functie de calitatea serviciului de gazduire ales. In functie de locatia serverului, viteza de incarcare poate fi mai mica sau mai mare. Cu cat acesta este mai aproape de vizitatorii tai, cu atat site-ul se va incarca mai rapid. De exemplu, daca publicul tau tinta se afla in Germania, firma de hosting cu care colaborezi, chiar daca este din Romania ar trebui sa iti gazduiasca site-ul pe un server care se afla in Germania.

Fiind un aspect foarte important pentru Google, un site care nu se incarca rapid nu va aparea pe primele pozitii ale motorului de cautare. Majoritatea persoanelor nu merg mai departe de prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare, ceea ce inseamna ca traficul catre site-ul tau scade considerabil.

Daca un potential client a ajuns pe site-ul tau, insa a durat cateva secunde ca acesta sa se incarce este foarte probabil sa paraseasca pagina si sa se orienteze catre concurenta. Studiile arata ca 75% dintre utilizatori nu se reintorc pe un site care se incarca in 4 secunde sau mai mult, majoritatea utilizatorilor asteptandu-se ca timpul de incarcare a unui site sa nu depaseasca 2 secunde.

Speedhost iti ofera servicii profesionale de webhosting inca din 2004. Ne dorim ca fiecare client sa beneficieze de viteza,  siguranta si performanta, de accea severele noastre sunt localizate in Timisoara, Bucuresti, Cluj, Germania, Marea Britanie si Statele Unite. Solicita oferta noastra!

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram