Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Importanta unui serviciu de backup

Fiecare dintre noi isi doreste siguranta, indiferent ca este vorba de siguranta noastra si a persoanelor dragi sau siguranta bunurilor pe care le detinem. La fel de importanta este si siguranta datelor afacerii tale. In domeniul IT, problema nu se pune daca vei pierde toate datele stocate pe computerul sau serverul tau, ci CAND te vei confrunta cu aceasta problema.

Fie ca este vorba de un virus care distruge toate datele din laptop-ul sau computer-ul tau, de pierderea/distrugerea acestuia sau stergerea intentionata (hackeri) sau neintentionata a acestora, datele tale sunt expuse in orice moment la astfel de situatii. Pe principiul "este mult mai usor sa previi decat sa repari", ti-am pregatit o lista cu cele mai importante avantaje pe care ti le ofera un serviciu profesional de backup:

1. Siguranta in orice situatie - fisierele, documentele, datele stau la baza bunei functionarii a afacerii tale. Un moment de neatentie sau o situatie neprevazuta este de ajuns pentru a distruge absolut toate datele stocate pe laptop-ul sau computer-ul tau. Aceste posibilitati sunt excluse in momentul in care alegi un serviciu de backup.

2. Poti accesa rapid toate datele - indiferent ca esti la birou, in masina sau in concediu poti in orice moment sa aduci completari, imbunatatiri datelor tale. Ai nevoie doar de un laptop, o tableta sau un telefon mobil cu conexiune la internet.

3. Implementare rapida - odata ce ai luat decizia de a apela la un serviciu de backup, vei beneficia de siguranta in scurt timp.

4. Usor de utilizat - majoritatea solutiilor de backup ofera o interfata prietenoasa, usor de folosit, care nu necesita cunostinte tehnice. Astfel, orice persoana care detine o afacere online poate invata rapid sa se descurce atunci cand intervin probleme.

5. Poti alege spatiul de stocare potrivit - daca afacerea ta este de dimensiuni mici, cu siguranta ca n va avea nevoie de un spatiu de stocare la fel de mare ca al unei companii cu sute de angajati. Alege pachetul potrivit pentru afacerea ta sau solicita un pachet personalizat companiilor care ofera solutii de backup.

SpeedHost utilizeaza echipamente de ultima generatie, imbunatatite constant pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecarui client. Astfel, datele afacerii clientilor nostri sunt in deplina siguranta. Mai multe detalii gasesti pe www.speedhost.ro

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram