Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Importanta sigurantei site-ului tau

Siguranta site-ului tau este la fel de importanta pentru clienti cum este si pentru tine. Desi magazinele online incep sa se dezvolte din ce in ce mai mult, oamenii inca isi fac griji pentru siguranta datelor atunci cand achizitioneaza produse online. Site-urile sunt tinta numarul unu pentru hackeri. Un studiu realizat de McAfee arata ca:

  • 21% dintre angajati isi lasa familia si prietenii sa acceseze internetul de pe laptop-ul companiei;
  • 62% au recunoscut faptul ca stiu foarte putine lucruri despre siguranta unui site si a unui computer;
  • 51% isi conecteaza dispozitivele la computer-ul companiei.

Daca ai un site trebuie sa fii foarte atent la riscurile de siguranta care pot aparea, avand in vedere faptul ca peste 80% dintre site-uri au probleme serioase de siguranta. Cu cat este mai popular, cu atat cresc sansele ca site-ul tau sa fie atacat de hackeri.

Cum poti te asiguri ca site-ul companiei tale este in siguranta?

1. Realizeaza site-ul pe un CMS (content management system) - fie ca folosesti WordPress, Joomla, Drupal sau orice alta platforma de tipul CMS asigura-te ca faci update constant. Toate aceste platforme aduc imbunatatiri constante, tocmai pentru a elimina probleme de securitate care pot aparea.

2. Siguranta parolei - utilizeaza parole cat mai complexe, de exemplu nu trebuie sa contina numele utilizatorului. Ai grija sa pastrezi parolele doar pentru tine, nu le spune familiei sau prietenilor.

3. Utilizeaza plugin-uri de siguranta - cauta si instaleaza plugin-uri care asigura siguranta site-ului tau.

4. Alege o companie de hosting care garanteaza siguranta site-ului tau - nu toate firmele de hosting iti ofera suport tehnic 24 de ore din 24. Alege intotdeauna sa colaborezi cu a firma pe care te poti baza si care stii sa remediaza rapid orice problema.

Site-ul tau reprezinta afacerea ta in mediul online, iar un site care ii face pe vizitatori sa nu se simta in siguranta va avea numai de pierdut. Cu serviciile profesionale SpeedHost site-ul tau va oferi clientilor un mediu placut, sigur, care functioneaza perfect in orice moment. Pentru mai multe detalii acceseaza www.speedhost.ro

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram