Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Hosting in Romania

Alegerea unui serviciu de hosting este dificila, care implica multa munca de cercetare. Exista o multime de oferte pe piata care se incadreaza mai mult sau mai putin in dorintele fiecarui utilizator, de la pret pana la serviciile incluse in fiecare pachet. Dar conteaza daca firma de hosting este din Romania sau din strainatate? Bineinteles, acest aspect fiind deloc de neglijat.

Atunci cand alegeti o compania de hosting, trebuie sa va ganditi in primul rand, de unde provin cei mai multi vizitatori. Daca detineti un site in limba romana, implicit majoritatea vizitatorilor vor fi romani. Astfel, informatiile pe care le transmiteti ajung mai rapid la utilizatori.

De asemenea, trebuie sa luati in calcul si faptul ca folosirea unui web hosting romanesc este atat in avantajul dumneavoastra , cat si al persoanelor care se ocupa de site. Oferirea suportului telefonic sau prin intermediul unui chat online este esentiala.  Atunci cand firma de web hosting este din Romania, oferirea suportului nu este impiedicata de niciun fel de bariere. Valorile culturale sunt aceleasi, limbajul este mult mai usor de inteles, chiar daca este unul tehnic, decat daca ar fi intr-o alta limba si nu se pune problema diferentelor de fus orar. Astfel, solutionarea problemelor se realizeaza mult mai eficient si rapid.

Un alt aspect important este viteza de navigare. Aceasta creste odata cu reducerea distantei dintre utilizator si localizarea server-ului. Daca incarcarea unui site este greoaie, probabilitatea ca acel vizitator sa paraseasca site-ul creste considerabil.

Concluzia ar fi ca alegerea unei firme de web hosting din Romania este benefica dezvoltarii afacerii dumneavoastra. Informatiile ajung mai usor la vizitatori, oferirea suportului este mai rapida si viteza de navigare este mai mare.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram