Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Web / Web Hosting Brasov

Un site poate fi utilizat atat din motive profesionale, pentru dezvoltarea afacerii in mediul online, cat si din motive personale, din dorinta de a impartasi experiente cu alti utilizatori. In mediul de afaceri, detinerea unui site a devenit o necesitate. Peste 70% dintre utilizatorii de internet acceseaza site-ul companiei inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu.

Atunci cand site-ul personal are probleme de functionalitate este neplacut, insa cand site-ul afacerii tale nu functioneaza poti inregistra pierderi foarte mari intr-un timp foarte scurt. Atunci cand intervin aceste probleme, rapiditatea cu care este stabilita cauza acestora este esentiala. O firma de profesionisti, nu doar ca identifica rapid cauza problemei, ci se incep toate demersurile necesare rezolvarii acesteia. Un serviciu de gazduire web disponibil pentru tine 24 de ore din 24 reprezinta siguranta pentru afacerea ta.

Daca firma de hosting nu iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, pune intrebari. O firma profesionista iti va raspunde rapid si va clarifica toate nelamuririle tale. Dupa ce ai primit informatiile necesare, le poti verifica apeland la clienti care au ales deja serviciile acelei companii. In general, experientele altor utilizatori te ajuta sa iti formezi o imagine mult mai clara asupra calitatii serviciilor si asupra relatiei dintre firma si client.

Din 2004 pana in prezent am lansat peste 1.500 de afaceri de succes pe internet. Fiecare afacere este diferita, dar asta nu ne impiedica sa stim exact ce se potriveste afacerii tale. Calitatea serviciilor noastre nu are legatura cu distanta dintre noi si client. Sediile SpeedHost se afla la Timisoara si Bucuresti, insa 90% din clientii nostri provin din alte zone ale Romaniei.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram