Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Web / Web Hosting Blesta

Blesta este o aplicatie de facturare cu o interfata prietenoasa atat pentru client, cat si pentru utilizator. Blesta a fost creata in anul 2005 de catre Phillips Data Inc. In decursul anilor s-a dezvoltat treptat, lansand in august 2013 versiunea 3.0.

Principalele elemente prin care Blesta se diferentiaza de alte astfel de aplicatii sunt:
- eliberarea facturilor - Blesta creaza facturi  profesionale care sunt trimise automat clientilor prin intermediul e-mail-ului, fax-ului sau prin posta. Poti alege unul din cele doua modele de facturi, pe care le poti personaliza cu logo-ul firmei sau alte elemente.
- numeroase modalitati de efectuare a platii - este important sa oferi clientilor tai cat mai multe optiuni din care sa o aleaga pe cea mai potrivita pentru nevoile sale.  Cu toate ca ofera deja numeroase modalitati de plata, Blesta promite clientilor ca va introduce si altele in viitorul apropiat.
- clientul are posibilitatea de a-si personaliza profiilul - pagina "Profilul clientului" contine toate informatiile despre actiunile la care un client are acces.
- notificari de plata - poti aminti clientilor ca nu au efectuat o plata.
- interfata prietenoasa - ai posibilitatea de a realiza o interfata care se potriveste perfect dorintelor tale.
- posibilitatea de plata in mai multe monede internationale - dupa ce ai instalat Blesta, poti selecta monedele acceptate pentru efectuarea platilor.

Intotdeauna iti doresti tot ce este mai bun pentru afacerea ta. Fiecare persoana in parte are criterii diferite pe baza carora ia o decizie benefica pentru magazinul sau online. Daca elementele pe care le-am amintit mai sus sunt prioritare pentru magazinul tau online, Blesta este alegerea potrivita pentru tine. Alege aplicatia Blesta de la SpeedHost.ro, prin intermediul Softaculous.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram