Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Web / Web Hosting Avactis

Avactis este o platforma de e-commerce de tipul "open-source". Avactis a fost lansata in anul 2001 la New York, de catre Pentasoft Corporation. In anul 2012 Hummingbird Web Solutions Ltd, o firma din India, a devenit proprietar al platformei Avactis.Avactis are sase editii si anume: Avactis Free, Avactis Owned, Avactise Lite, Avactis Premium, Monthly leased license si Avactis White Label. Avactis poate fi utilizat pentru orice fel de magazin, din orice domeniu, de la magazine care comercializeaza articole de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, pana la magazine care se ocupa cu vanzarea e-book-urilor sau a muzicii.

Orice magazin online are doua parti componente, cea a clientilor si cea a celui care se ocupa cu administrarea acestuia. Prima este reprezentata de ceea ce vad clientii atunci cand acceseaza magazinul tau online. Clientul are posibilitatea de a alege produsele pe care le doreste, de a le adauga in cos si de a incheia achizitionarea produselor alese prin efectuarea platii. Cea de-a doua parte, cea a administratorului permite adaugarea de produse noi, are acces la inventar si monitorizeaza comenzile si plata acestora.

Avactis este integrat in site-ul tau, spre deosebire de alte platforme de magazine online care integreaza site-ul in magazinul online. Pe langa acest aspect, Avactis este usor de administrat, nu necesita cunostinte tehnice, permite multiple modalitati de plata si permite setarea preturilor.

Alege Avactis pentru a-ti dezvoltarea magazinul online. SpeedHost.ro, prin intermediul aplicatiei Softaculous, iti ofera posibilitatea de a instala Avactis in doar cateva secunde.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram