Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Web / Web Hosting Alba

Serviciul de gazduire pentru site-ul tau trebuie sa raspunda la nevoile tale specifice. Alegerea serviciului de hosting potrivit poate fi o decizie usor de luat daca iti cunosti foarte bine afacerea si aduni toate informatiile de care ai nevoie. Realizarea unei liste cu ceea ce vrei sa obti de la site-ul afacerii tale te ajuta sa iei decizia corecta in alegerea firmei de hosting. Ce tip de site iti doresti? un blog, un magazin online, un site pentru o afacere de dimeniuni mici, un site de socializare etc., cat ai fi dispus sa platesti pe luna?, vrei ca afacerea ta sa aiba propriul server?, cine se va ocupa de gestionarea site-ului?

Abia dupa ce au fost stabilite aceste aspecte te poti orienta spre gasirea firmei potrivite de hosting. Chiar daca ti se pare ca prima firma pe care ai accesat-o se potriveste nevoilor tale, continua cautarea. Cauta cat mai multe informatii despre fiecare firma in parte si nu lua decizia doar in urma vizitarii site-ului. Ceea ce spun clientii despre firma este foarte important si conteaza foarte mult la conturarea unei imagini apropiate de realitate.

Stai de vorba cu specialisti si fii receptiv la sfaturile pe care acestia ti le ofera. Daca esti tentat sa alegi un pachet de gazduire care iti ofera un spatiu de stocare foarte mare, poate nu ai nevoie momentan de un astfel de pachet. In functie de nevoile tale, specialistii vor stii exact ce se potriveste afacerii tale si te vor ajuta sa alegi pachetul potrivit. Trebuie sa fii foarte atent la contractul pe care il vei incheia cu compania. Fiecare element discutat cu angajatii firmei trebuie sa apara in contract. Daca la intalnire ti s-a spus faptul ca suportul tehnic este disponibil 24 de ore, iar in contract nu este specificat acest aspect, posibilitatea ca acestia sa nu intervina rapid atunci cand apar probleme este foarte mare.

Specialistii din spatele SpeedHost te ajuta sa alegi pachetul potrivit afacerii tale online. Punem mare pret pe calitatea serviciilor noastre si asta se vede in cele peste 1.500 de proiecte realizate.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram