Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire web SSD

Solid State Disk, pe scurt SSD reprezinta o noua tehnologie de stocare a datelor. Varianta imbunatatita a binecunoscutului hard disk extern (HDD) ii ofera utilizatorului un timp mult mai scurt de identificare si localizare a zonei de date inainte ca aceasta sa fie accesata. De la 15-20 de milisecunde cat era necesar pentru un HDD sa acceseze datele, SSD-ul a redus acest timp la doar 0.2 milisecunde. In mediul online viteza este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site web, iar faptul ca un serviciu de gazduire web SSD permite accesul rapid la datele stocate este cu siguranta un avantaj. Un serviciu de hosting SSD este potrivit pentru orice afacere online, in special pentru site-urile orientate spre performanta.

Beneficiile pe care le ofera tehnologia de stocare a datelor SSD sunt numeroase:
- performanta - hard disk-urile sunt formate din mai multe parti mecanice care trebuie sa functioneze atunci cand un utilizator acceseaza datele stocate pe acesta. SSD-urile ii ofera utilizatorului accesul la datele dorite intr-un timp mult mai scurt, ceea ce inseamna mai mult trafic pe site si mai multe pagini vizualizate.
- siguranta - SSD-urile sunt mult mai sigure din punct de vedere tehnic. Datorita faptului ca acestea nu contin elemente mecanice, ceea ce duce la prelungirea vietii SSD-ului, acestea devenind mult mai rezistente la cazaturi si socuri.
- greutate mica - lipsa partilor mecanice se vede si in greutatea unui SSD care este de 10 ori mai mica decat a unui HDD. In plus, acestea sunt silentioase.
- utilizand un SSD, laptopul sau computer-ul nu se va supraincalzi.

Siguranta, performanta si viteza sunt elemente care ne caracterizeaza si care sunt foarte importante pentru noi. De aceea, cautam intotdeauna solutii care sa imbunatateasca experienta vizitatorilor unui site. Alege serviciul nostru de gazduire web SSD si convinge-te de rezultate imediate! Solicita oferta noastra pe www.speedhost.ro

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram