Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire web Germania

Cel mai important aspect atunci cand deti o firma este sa te afli acolo unde clientii si potentialii clienti te cauta si sa le oferi serviciile pe care acestia si le doresc. Cu alte cuvinte sa iti cunosti foarte bine publicul. Fiecare dintre noi isi doreste stabilitate si siguranta, cu atat mai mult cand vine vorba de propria afacere. Un serviciu bun de gazduire a afacerii tale online este esential, daca site-ul se incarca prea greu, clientii vor cauta in alta parte ceea ce ii intereseaza.

Pentru ca site-ul tau sa functioneze perfect in orice moment, serverul pe care este gazduita afacerea ta trebuie sa respecte standarde de inalta siguranta si sa fie actualizat constant. Astfel, vei avea garantia ca site-ul tau se afla in cea mai buna forma si se va ridica la nivelul asteptarilor celor mai exigenti clienti. Nici localizarea serverelor nu este de neglijat. Din dorinta de a oferi clientilor o viteza stabila atat in Europa cat si pe alte continente, serverele SpeedHost sunt localizate strategic, in mai multe orase din tara, precum si in Germania, Marea Britanie si Statele Unite.

Cu cat ii oferi mai multe optiuni clientului, cu atat acesta va recunoaste afacerea ta ca fiind una complexa pe care se poate baza. De exemplu, deti un magazin online care se adreseaza in special persoanelor care locuiesc in Germania. Sansele ca acesta sa functioneze la capacitate maxima sunt mult mai mari daca site-ul este gazduit pe un server care se afla in Germania, deoarece de acolo provine majoritatea traficului.

SpeedHost, o firma in continua dezvoltare inca din 2004 iti ofera posibilitatea de a alege locatia serverului unde va fi gazduit site-ul. In plus, transferul se realizeaza automat si gratuit pe orice locatie doreste clientul. Solicita oferta noastra! Gazduire web la cel mai bun pret!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram