Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire SSD de la Speedhost.ro

Principalul element prin care SSD-urile (Solid State Drives) se diferentiaza de HDD-uri este viteza de incarcare a site-ului. Fiecare site trebuie sa ofere vizitatorului o experienta de navigare placuta, iar daca site-ul se incarca greu, vizitatorul isi va pierde rabdarea si va cauta informatiile dorite in alta parte. Daca te confrunti deja cu aceasta problema sau vrei sa o previi, incearca gazduirea pe SSD. In Romania sunt putine companii care ofera gazduire web SSD, cu toate ca avantajele sunt multiple:

1. Viteza - spre deosebire de HDD, gazduirea pe SSD localizeaza rapid informatia, ceea ce duce la o incarcare mult mai mare a site-ului. Astfel se explica viteza de incarcare cu pana la 300% mai mare decat in cazul alegerii unui serviciu de gazduire traditional.

2. Stabilitate - toate datele sunt in siguranta. Procesul de criptare si decriptare analizeaza toate datele, pentru a fi sigur ca fiecare informatie este in siguranta.

3.Rezistenta - dispozitivele SSD sunt rezistente la accidente si la schimbari bruste de temperatura.

4. Consum scazut de energie - alegerea unui pachet de gazduire pe ssd te ajuta sa economisesti bani, datorita consumului sazut de energie. In plus, SSD-urile sunt mai silentioase, nu produc nici un fel de zgomot si se incalzesc mai putin decat HDD-urile.

5. Viteza mare de transfer - faptul ca un SSD nu are parti componente care sunt in miscare, transferul de date de realizeaza rapid. Aplicatiile se incarca cu pana la 60% mai rapid atunci cand utilizezi un SSD.

Poti alege gazduirea pe SSD atat pentru site-ul sau blog-ul propriu, cat si pentru compania ta deoarece iti ofera posibilitatea de a gazdui multe fisiere, imagini sau pagini. Daca site-ul tau are un numar mare de vizitatori, ai nevoie de gazduire web SSD care gestioneaza rapid traficul de pe site-ul tau.

Cauti gazduire SSD Romania? SpeedHost iti ofera gazduire web SSD incepand cu luna noiembrie. Mai multe informatii gasesti aici.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram