Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Magazin Online

Gazduirea web inseamna inchirierea pe o anumita perioada a unui spatiu de gazduire, pe spatiul de stocare al unui server. Cu alte cuvinte, o companie se ocupa de functionarea website-ului dumneavoastra. Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, atunci cand vreti sa va deschideti un magazin online, un blog sau un forum, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, trebuie sa luati in calcul anumite lucruri atunci cand alegeti o companie de hosting sau pachetul de gazduire oferit.

In primul rand, trebuie sa va interesati unde se afla serverul. Cu cat este mai aproape de utilizator, cu atat timpul de acces este mai scurt. Este foarte important ca serverul sa fie administrat de un personal calificat si bine pregatit in care sa aveti incredere, deoarece lucreaza cu date confidentiale. Securizarea server-ului este de asemenea un aspect care nu ar trebui neglijat, nu doar pentru ca poate afecta functionalitatea acestuia, dar si din cauza ca datele personale ale clientilor pot fi puse in pericol.

In al doilea rand, trebuie sa tineti cont de viteza de navigare. Timpul este principala problema a oamenilor din ziua de azi, de aceea timpul de incarcare al unui site conteaza foarte mult in atragerea vizitatorilor, sau chiar pierderea acestora atunci cand serverul nu raspunde in cateva secunde. Inainte de a achizitiona un pachet de webhosting, este bine sa testati cateva site-uri de pe server-ul respectiv pentru a va convinge de timpul de incarcare.

Un alt aspect important este suportul tehnic. Orice site are nevoie de stabilitate. In cazul in care aveti nevoie de rezolvarea urgenta a unei probleme, firma cu care colaborati trebuie sa va ofere suport telefonic sau prin intermediul unui chat online, indiferent de zi sau de ora. O companie de hosting trebuie sa raspunda la solicitarile clientilor si sa remedieze problema cat mai repede posibil.

Ultimul dar nu cel din urma, traficul inclus lunar este de asemenea foarte important. In general, traficul oferit lunar este mai mult decat suficient.

Experienta de 10 ani in domeniu, ne ajuta sa luam in calcul toate aceste aspecte si sa punem clientul si nevoile acestuia pe primul loc. De aceea, localizarea serverelor noastre este strategica, ceea ce ne permite sa oferim clientilor servicii de cea mai buna calitate, indiferent daca se afla in Romania, Germania, Marea Britanie sau Statele Unite. Viteza de navigare este de doar cateva secunde, oferim suport 24 de ore din 24 si pachete care se pliaza pe nevoile fiecarui client in parte. Vezi aici oferta noastra pentru magazine online de succes: click aici pentru gazduire web .

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram