Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Domenii web pentru site-uri de animale

Animalele de companie sunt practic un membru al familiei, care ne influenteaza intr-un mod pozitiv. Prin simpla mangaiere a cainelui, pisicii sau a altui prieten necuvantator nivelul de de dopamina si serotonina creste, astfel se explica starea de bine pe care ne-o transmit animalele. De asemenea, animalele de companie pot reduce riscul aparitiei depresiei sau anxietatii. Studiile au aratat chiar faptul ca animalele tin bolile departe de noi si ne intaresc sistemul imunitar. Copiii care cresc in preajma animalelor au sanse mult mai mici sa faca alergii si se imbolnavesc mai rar decat copiii care nu au crescut cu un animal in preajma.

Daca esti iubitor de animale, esti medic veterinat, detii un salon sau un adapost pentru animale, atunci trebuie sa impartasesti acesti lucru cu persoanele care au aceeasi pasiune ca si tine: ingrijirea animalelor. Acum poti alege domeniul web care se potriveste perfect iubitorilor de animale:

.pet - domeniul perfect pentru companiile care vand produse destinate animalelor de companie, cabinetelor venerinare, adaposturi pentru animale, organizatii pentru protectia animalelor sau pur si simplu oameni care au un animal de companie pe care vor sa il faca cunoscut in mediul online.

.dog - cainele este cel mai bun prieten al omului. De ce sa nu il recompensam cu un site creat special pentru el?

.fish - aceasta extensie de domeniu este potrivita pentru pasionatii de pescuit, iubitorii de animale subacvatice, instructori de pescuit sau acvarii pentru turisti.

.horse - echitatia a devenit un sport din ce in ce mai apreciat in Romania.

Probabil te intrebi cum de este disponibil domeniul .dog, dar nu am amintit in lista noastra domeniul .cat. Ei bine, desi acesta exista, insa nu il poti utiliza pentru a-ti arata dragostea pentru pisici. Domeniul .cat este dedicat culturii si limbii catalane si nu poate fi inregistrat decat de persoanele care fac parte din aceasta comunitate sau profesorilor care predau limba catalana.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram